6996275511 Κτιστάδες Τζουμέρκων tomtatso63@icloud.com
 
 
 
 
 
Marina's Stone Cottage
Ενοικιαζόμενη Κατοικία | Κτιστάδες Τζουμέρκων
 
 

Καλωσορίστε στο Ενοικιαζόμενο Κατάλυμα "Marina's Stone Cottage" στο καρδιοτόπι των Τζουμέρκων!

 

Το "Marina's Stone Cottage" είναι ένα μοναδικό κατάλυμα που βρίσκεται στον πανέμορφο τόπο των Τζουμέρκων, σε μια ήσυχη τοποθεσία στο κέντρο της περιοχής. Με άνετη πρόσβαση σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος, το κατάλυμα αποτελεί ιδανική βάση για να ανακαλύψετε την μοναδική ομορφιά και την παράδοση αυτής της περιοχής.

 

Εμπνευσμένο από την τοπική αρχιτεκτονική, το "Marina's Stone Cottage" βρίσκεται σε μια έκταση τριών στρεμμάτων μέσα στα Έλατα, προσφέροντας ένα περιβάλλον ειρήνης και χαλάρωσης. Οι γύρω κήποι είναι φυτεμένοι με διάφορα οπωροφόρα δέντρα που δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Απόδραση στη Φύση
 
 

Καταφύγιο Φύσης και Χαλάρωσης
 
 

Η Τέλεια Βάση για Εξερεύνηση
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marina's Stone Cottage

Marina's Stone Cottage

Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διαμονής στο "Marina's Stone Cottage", όπου η φύση συναντά την παράδοση και η ηρεμία συναντά την άνεση.

Περισσότερα
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Εμπνευσμένο από την τοπική αρχιτεκτονική, το "Marina's Stone Cottage" βρίσκεται σε μια έκταση τριών στρεμμάτων μέσα στα Έλατα, προσφέροντας ένα περιβάλλον ειρήνης και χαλάρωσης.

Περισσότερα
Το Μαγικό Κατάλυμα στα Τζουμέρκα
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Αναζητάτε το ιδανικό κατάλυμα για μια αξέχαστη διαμονή στα Τζουμέρκα; Η αναζήτησή σας έφτασε στο τέλος, καθώς το "Marina's Stone Cottage" σας προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε και περισσότερα.

Περισσότερα
Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Το κατάλυμα είναι σχεδιασμένο σε δύο επίπεδα και χαρίζει άνεση και ζεστασιά. Το τζάκι στο κέντρο του καθιστικού δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και απολαυστικών στιγμών.

Περισσότερα