6996275511 Κτιστάδες Τζουμέρκων tomtatso63@icloud.com
 
 
 
 
 
 
Marina's Stone Cottage
Ενοικιαζόμενη Κατοικία | Κτιστάδες Τζουμέρκων
 
 

Καλωσορίστε στο Ενοικιαζόμενο Κατάλυμα "Marina's Stone Cottage" στο καρδιοτόπι των Τζουμέρκων!

 

Το "Marina's Stone Cottage" είναι ένα μοναδικό κατάλυμα που βρίσκεται στον πανέμορφο τόπο των Τζουμέρκων, σε μια ήσυχη τοποθεσία στο κέντρο της περιοχής. Με άνετη πρόσβαση σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος, το κατάλυμα αποτελεί ιδανική βάση για να ανακαλύψετε την μοναδική ομορφιά και την παράδοση αυτής της περιοχής.

 

Εμπνευσμένο από την τοπική αρχιτεκτονική, το "Marina's Stone Cottage" βρίσκεται σε μια έκταση τριών στρεμμάτων μέσα στα Έλατα, προσφέροντας ένα περιβάλλον ειρήνης και χαλάρωσης. Οι γύρω κήποι είναι φυτεμένοι με διάφορα οπωροφόρα δέντρα που δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πέτρινη Ομορφιά στην Καρδιά των Τζουμέρκων

Με ιδιωτικό δρόμο που οδηγεί στο κατάλυμα, σας εξασφαλίζουμε απόλυτη ησυχία και ιδιωτικότητα. Απολαύστε την αίσθηση της απόμακρης φύσης χωρίς τους θορύβους της πόλης.

 

Το κατάλυμα είναι σχεδιασμένο σε δύο επίπεδα και χαρίζει άνεση και ζεστασιά. Το τζάκι στο κέντρο του καθιστικού δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και απολαυστικών στιγμών. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σάς επιτρέπει να προετοιμάσετε τα αγαπημένα σας γεύματα και να απολαύσετε τις γεύσεις της περιοχής.

 

Το κατάλυμα παρέχει δύο υπνοδωμάτια, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε μέχρι 5 άτομα. Η παραδοσιακή αισθητική των δωματίων σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανέσεις εξασφαλίζει μια ευχάριστη διαμονή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

tomtatso63@icloud.com
 
 

6996275511
 
 

Κτιστάδες - Τζουμέρκα Άρτας